Παιχνίδι για τα δικαιώματα του παιδιού

Παιχνίδι για τα δικαιώματα του παιδιού

δικαιώματα του παιδιού

Πρόκειται για ένα παιχνίδι από τον ιστότοπο της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τα Δικαιώματα του Παιδιού! Ο ιστότοπος αυτός έχει σχεδιαστεί ειδικά για παιδιά και εφήβους όπως εσύ!

Θα δεις πόσο διασκεδαστικό μπορεί να είναι να μαθαίνεις για τα δικαιώματά σου. Ανακάλυψε τα παιχνίδια, τα κινούμενα σχέδια, τα βίντεο και το πολυπολιτισμικό ημερολόγιο, και διάβασε τα άρθρα για συγκεκριμένα δικαιώματα των παιδιών.
Μπορείς επίσης να βρεις λεπτομέρειες σχετικά με τα σημεία επαφής στις χώρες της ΕΕ, στα οποία μπορείς να απευθυνθείς, αν θεωρήσεις ότι παραβιάζονται τα δικαιώματά σου.

Μπορείς να βρεις πληροφορίες για 8 διαφορετικά θέματα: τι σημαίνει να είσαι παιδί, από ποιους κινδύνους πρέπει να προστατεύεσαι, ποια είναι τα δικαιώματά σου στην καθημερινή ζωή, τι σημαίνει το δικαίωμά σου να εκφράζεις τις απόψεις σου, τι δικαιώματα έχεις όταν χρησιμοποιείς το Διαδίκτυο και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τι είδος εκπαίδευσης δικαιούσαι να περιμένεις, τι σημαίνει η οικογενειακή υποστήριξη, και τι ειδικά δικαιώματα διαθέτεις.
Εξερεύνησε τα παραπάνω θέματα μέσα από κάθε δραστηριότητα του ιστοτόπου.

Η Άνα, ο Όλι και οι κινούμενοι φίλοι τους θα σε οδηγήσουν στην περιπλάνησή σου. Παιχνίδια δράσης, κουίζ, παζλ και μια ενότητα ζωγραφικής σε περιμένουν.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s